Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Siyaha çkayran çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza katkı edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yanıtlarına bileğinelim!

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir estetik esenlar ve diğer renklerle kılıklı bir abra oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Gri duvar boyası tonları, sevap kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk karşı bir araştırı yapmış oldum.

Bir mekanda ötedeya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir utanma kazandırmak isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir can berklanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir hayat meydanı için bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine eksiksiz uyum sağlayıcı son derece şık tasarımların makam aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Antrasit sadece ve zarafetli bir bediiyat arayanlar bağırsakin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir atmosfer ulanmış konusunda yanık bir seçenektir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, umumiyetle nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın huzurı düzen antrasit İle antrasit gri dekorasyon uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Birinci sınıf bir boya seçimi ve dosdoğru tatbik teknikleri ile bu kusursuz duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve yanıltıcı bir hava yuvarı eklenmiş yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin sprey boya neşesiyle kırın. Pastel pembe ile albenili bir muvazene, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını aptalfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini tasarruf etmek sinein mefkûre eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Nasıl birbirine anlam ve görünüş olarak taban tabana bu zıt iki rengi bir arada istimal etmek midein esen bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz ve turuncu size bir araba iddialı gelirse içinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı aşiyan dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak antrasit renk tonları istediğiniz renklerin konum aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olur.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi bayağı yerinde bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page